top of page

Inhouse coaching

Betrokken

Een vaste inhouse coach is betrokken bij de organisatie en kan vanuit verbinding met organisatiedoelstellingen de medewerkers begeleiden. 

Win-win

Het centraal stellen van je medewerkers in je organisatie, levert een win-win op; hogere productiviteit, meer innovatiekracht, minder verzuim en verloop, plus ze worden de organisaties grootste fan.

Laagdrempelig

Door het binden van een vaste inhouse coach aan je organisatie is het laagdrempelig voor medewerkers om aan zichzelf te werken.

Topvorm

Medewerkers zijn in topvorm als ze het allerbeste uit zichzelf halen door hun zelfinzicht te verbeteren. Zelfkennis zorgt er voor dat een medewerker zijn competenties beter kan inzetten binnen de organisatie, maar ook weet waar zijn of haar valkuilen liggen.

Veilig

Als externe onafhankelijke coach biedt Schwung de veiligheid om kwetsbaar te kunnen zijn in het coachtraject om echt te kunnen groeien tot zijn of haar volste potentieel.

People management

Je stuurt een groot team aan en hebt door de dagelijkse praktijk geen tijd voor de ontwikkeling van je medewerkers. Ik kan je helpen om je team tot hun volste potentie te laten groeien.

Doelstellingen trajecten

Aan welke thema's kunnen je medewerkers werken tijdens een traject?

Het thema waar jouw medewerker mee aan de slag wilt, bepaalt hij of zij zelf. Dankzij de methodes waar ik mee werk, ben ik flexibel in het coachen van veel verschillende onderwerpen. De meest voorkomende thema's ter bevordering van het werkgeluk, voorkomen van uitval en persoonlijke ontwikkeling zijn:

  • het vinden van een betere werk-privé balans om uitval te voorkomen - leren ontspannen, stress afbouwen en meer genieten;

  • het zelfinzicht te verdiepen - loopbaankoers uitzetten, wat zijn je talenten en wat is je passie;

  • assertiviteit en grenzen stellen - werken aan zelfvertrouwen, feedback geven en respectvol confronteren en leren nee zeggen.

  • discipline, timemanagement - leren doelgerichter te werken;

  • perfectionisme en kritische blik - leren loslaten en milder kijken;

  • tactischer communiceren - conflicten hanteren, effectiever samenwerken, weerstand oplossen;

  • jezelf profileren - zichtbaar worden, invloed uitoefenen, overtuigen en jezelf verkopen;

  • coachend leidinggeven - met plezier en succesvol resultaat leidinggeven.

bottom of page