top of page

schwung

agency

WELKOM
Misty Hellingen

over schwung

Schwung agency vindt dat bedrijven een verantwoordelijkheid hebben om een bijdrage te leveren aan een betere en duurzamere wereld.

Zij ondersteunt bedrijven die een betekenisvolle en positieve impact op de wereld maken met hun product of service, door hun impact nog groter te maken.

Schwung agency helpt bedrijven hun impact te vergroten door succesvolle (interim) business development & marketing ondersteuning

Schwung agency is in januari 2019 opgericht

door Saske Brouwer. 

About
DSC_6661_edited_edited.jpg

Wie is

Saske Brouwer? Gedreven, positief, resultaat- & oplossingsgericht,  een change-maker; dit zijn enkele eigenschappen die collega's, opdrachtgevers en vrienden mij geven. 

In 2003 gestart op de Hogere Hotelschool in Den Haag en vervolgd door een Master Marketing aan de VU in Amsterdam. Daarna is mijn loopbaan met meer dan 10 jaar internationale ervaring, binnen sales & marketing gestart.

 

Van het opzetten van een nieuw cadeaukaartlabel, tot het meebouwen aan de internationale groei van Joolz en ervoor zorgen dat het merk en product niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Dit is waar mijn passie ligt; om te bouwen, schouders eronder en aan de slag om de gewenste doelen te bereiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2019 ben ik met mijn bedrijf Schwung agency gestart, en heb ik sindsdien al verschillende succesvolle opdrachten mogen afronden.  

Met mijn enthousiasme, daadkracht, ruime ervaring binnen Marketing & Communicatie en de zogenaamde Getting Things Done-mentaliteit, help ik bedrijven om de gewenste groei of koerswijziging voor elkaar te krijgen.

logo_joolz_w.png
LogoGiftFor2.png
effectory.png

Oud werkgevers:

Over
bottom of page