top of page

Mijn
Verhaal

DSC_6661_edited_edited.jpg

​Mijn interesse in psychologie, persoonlijke ontwikkeling en het beste uit de mens halen heeft er altijd al ingezeten. Als leidinggevende van verschillende teams heb ik mogen ervaren wat je kunt bereiken als je de mens centraal zet, zodat iedereen kan groeien tot zijn volste potentieel. 

 

Na de Hogere Hotelschool in Den Haag, en een Master Marketing aan de VU in Amsterdam, volgde ik tijdens mijn loopbaan een NLP opleiding (neurolinguïstisch programmeren) en Oplossingsgericht Werken om mijn people skills nog verder te verbeteren.

In 2019 startte ik met mijn bedrijf Schwung agency. In eerste instantie om bedrijven te ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie. Hier bleek al snel dat mijn leukste opdrachten, die waren waar de mens centraal stond en ik mocht bouwen aan een team.

 

Toen wij in 2020 vlak na zijn geboorte onze zoon Mees verloren kon ik alleen nog maar werken vanuit mijn passie en hart; werken met mensen om hen te helpen groeien.

In 2021 heb ik mijn hart gevolgd en ben ik een opleiding tot gecertificeerd coach gaan volgen bij NONONS in Amsterdam.

Met mijn bedrijf wil ik mensgerichte organisaties helpen hun impact te vergroten door het beste uit hun medewerkers te halen. Dit kan door middel van coaching of (interim) people management.

Als vaste inhouse coach van organisaties, kan ik de verbinding leggen met het grotere geheel van de organisatie en tegelijkertijd die externe onafhankelijke sparringspartner zijn voor een medewerker om aan zichzelf te werken. Mijn coachstijl is transparant, down-to-earth, persoonlijk, met positieve energie en direct. 

Met mijn enthousiasme, daadkracht en ruime ervaring binnen start-ups, scale-ups en corporates, help ik graag jouw medewerkers om tot hun volste potentie te groeien. 

Heb je vragen, mag ik met je meedenken of heb je interesse? Neem gerust contact op, zodat we kunnen kennismaken.

Saske

Martine, Maxxium:

"Saske is een zeer betrokken en professionele coach en ze gaat op een warme en kalme manier te werk. Ze checkt vaak bij je in of je een bepaalde oefening wel of niet zou willen doen. Laat het verloop van de sessie heel erg bij de coachee, wat fijn werkt."

bottom of page